børneplakater, plakater børneværelse

Genbrug nogle børneplakater fra din egen ungdom

Genbrug nogle børneplakater fra din egen ungdom

editorial

Dette skal ikke ses som et forslag til at være sparsommelig, selvom det er en naturlig konsekvens heraf, hvis man benytter sig af den her metode.

Man kan nemlig finde nogle af sine børneplakater frem, som man havde som barn, og bruge dem til at hænge op på børneværelserne hos ens egne børn.

Måske ved du ikke lige, hvor de plakater er henne, men mon ikke dine forældre eller eventuelt bedsteforældre ved det. Den slags mennesker har det med at gemme den slags minder.

Man genbruger jo alligevel tøj til de næste generationer, og dåbskjoler er der også tradition for at genbruge, så hvorfor dog ikke gøre det med plakater til børnene.

Det kan være fordi, man synes de moderne børneplakater “larmer” for meget eller er voldelige at se på, eller man gerne vil give barnet tidligt islæt fra ens egen ungdom.

Pryd værelset med gamle børneplakater

Det er dog forståeligt, at man så måske er lidt øm omkring at hænge dem op på børneværelset, hvor barnet måske er stort nok til at kunne komme hen og hive dem ned, men ikke er gammel nok til at sætte pris på dem.

Dog skal man ikke undervurdere de oplevelser, der kan sætte sig i et lille barn ved at observere sådan nogle plakater fra helt ung, selvom der ikke er den store bevidsthed hos barnet endnu.

Alternativt kan man jo også sige, at de her børneplakater fra ens barndom og ungdom måske var blevet glemt i længden og smidt ud, uden man var klar over det, så man stadig troede, man havde dem liggende et sted, selvom de reelt var smidt ud.

Så kan man jo lige så godt bruge dem til fornøjelse for den næste generation, selvom de måske ikke er lige så pæne og holdbare, som da man selv var ung.

Så kan man jo eventuelt putte dem i glas og ramme først, før man hænger dem op.