Gå udenom falske Kay bojesen fugle med mere
kay bojesen fugle

Gå udenom falske Kay bojesen fugle med mere

Vidste du, at selvom Kay Bojesen for længst er død, så er hans kreationer stadigvæk så kendte, at man ikke alene kan støde på dem i mange danske hjem, hvor de er blevet købt for længst, men at man stadigvæk laver disse kreationer?

Dette gælder både hans fugle, hans elefanter og ikke mindst den kendte abe af træ og for den sags skyld mange flere ting til.

For hans designmæssige produktioner er tidløse på en måde, vi godt tør gætte på, at både dine bedsteforældre, dine forældre og måske endda dig selv – eller nogle jævnaldrende, du kender – også samler på dem eller i det mindste har en enkelt genstand fra ham stående derhjemme.

De passer nemlig ind i langt de fleste hjem, ja, i mange tilfælde er de ligefrem med til at skabe hjemmet! Og det er perfekte at give i gave ved alt fra dåb, til konfirmation, til bryllup og videre.

Men der bliver også kørt rovdrift på denne popularitet, da mange mennesker ved, at denne designer kendt, og det er ikke bare i Danmark, men også i mange andre lande, hvor man bare har den mindste kendskab til design.

Således forsøger mange falsknere sig i at lave ukurante kopier eller lemfældige kopiprodukter, som man måske ikke ved det blotte øje kan se, ikke er af den ægte art.

For det er kun ét enkelt selskab herhjemme – og således også i hele verden – som har officiel tilladelse til at skabe videre på brandet Kay Bojesen.

Men da der netop er mange penge i navnet i sig selv, så forsøger visse lyssky firmaer at høste og snylte på dette kendskab ved at lave uatoriserede varer, der bærer navnet “Kay Bojesen”.

Dette skal du undgå, så vidt det er muligt, og har du den mindste tvivl om, at du står foran et køb af noget, der ikke kommer fra den officielle udbyder, så lad være med at køb det.

Få en kender til at kigge på det og handl ellers kun fra butikker, der har lov til at sælge disser varer officielt.