rideskole

Gå til ridning hos din lokale rideskole

Gå til ridning hos din lokale rideskole

editorial

Står du for at skulle lære at ride helt fra bunden, eller drømmer du om at tage din barndoms store passion op på ny? Så er det en god idé at finde en rigtig god rideskole hvor der tilbydes rideundervisning for voksne. Og her kan du med fordel læse med i det følgende.

Hvilken rideskole i Haderslev skal jeg vælge?

Hvis du ønsker at frekventere en rideskole med et højt ambitionsniveau og masser af muligheder bør du vælge Rideklubben Møllen. Når du melder dig ind i Rideklubben Møllen får du adgang til alle de lækre faciliteter på det top moderne Ridecenter Møllen, hvor klubben har til huse.

Du vil blandt andet få mulighed for at lade din hest eller pony opstalde i de lækre bokse som Ridecenter Møllen stiller til rådighed. Du kan benytte samtlige ridebaner plus det velholdte og rummelige ridehus. Og du kan modtage privat undervisning ved erfaren berider op til flere gange om ugen.

image

Få rideundervisning på veltrænede skoleheste hos Rideklubben Møllen

Hvis du ikke selv har en hest eller en pony kan du låne en sådan i forbindelse med hold undervisning i klub regi. Rideklubben Møllen råder over flere skoleheste som alle er stabile og velredne, og med et godt temperament.

Denne løsning er oplagt for dig som måske gerne på et tidspunkt vil have din egen hest men som endnu ikke er klar til at tage springet. Du kan deltage i såvel dressur som spring undervisning på Ridecenter Møllen, og sågar komme ud og ride en lille tur i det fri.

Ridecenter Møllen ligger tæt på nogle af det sydlige Jyllands mest naturskønne områder. Så når vejret er til det kan såvel privatryttere som rideskole elever forkæle sig selv med en ridetur i skoven.

Du kan få yderligere information om rideundervisning hos Rideklubben Møllen på rideklubben-moellen.dk.