hundeinternat

Fordele ved at vælge en hund fra et internat

Fordele ved at vælge en hund fra et internat

editorial

Hvis du står og gerne vil have en hund ind i familien, kan du enten vælge at købe en hund fra en opdrætter eller vælge en hund fra et hundeinternat. Forskellen er at en hundeopdrætter har fokus på at hunden skal avle så godt og sundt som muligt, så hunden kan sælges videre. Et hundeinternat er sted, hvor man tager imod hunde. Det kan være, hvis ejeren ikke kan passe hunden mere, er bortkommet eller hvis der er en anden årsag til at ejeren ikke kan beholde hunden mere. 

Det kan være en stor beslutning, når man skal have hund. Det kan derfor være klogt at gøre sig nogle grundige overvejelser forinden, da det som regel kræver et stort stykke arbejde og indsats uanset om det er en hund fra et hundeinternat eller en opdrætter.

Derfor skal du vælge en hund fra et hundeinternat

Hvis du overvejer at få en hund fra et hundeinternat, er der flere fordele i at vælge netop denne løsning. Det er aldrig selvvalgt af hunden at komme på et hundeinternat. Der kan selv de mest søde og velopdragne hunde ende, hvorfor du kan ende med at få den bedste oplevelse med din nye hund.

Når du vælger en hund fra et hundeinternat giver du hunden en ny chance for at komme ind i den nye familie. Dermed vise sin omsorg og kærlighed for den nye familie. Hunden vil naturligvis være opmærksom på den nye start og det vil dermed også kræve tid fra begge parter at spore sig ind på hinanden. 

Fordelen ved at vælge en hund fra et internat er at de som regel ofte er trænet i forvejen. Du skal dermed ikke starte fra nul. Hunden skal naturligvis lige ind i de regler og rammer der er i husstanden.

Læs mere om flere fordele og ulemper ved at vælge en hund fra et hundeinternat her hos https://altomdyr.dk/fordele-og-ulemper-ved-at-koebe-dit-kaeledyr-paa-hundeinternat/.