hvepsebekæmpelse

Fjernelse af hvepsebo i København

Fjernelse af hvepsebo i København

editorial

Der findes et utal af skadedyr, nogle mere irriterende og skadelige end andre. Blandt de to værste er hvepse og rotter. Rotter har du pligt til underrette din kommune om, da rotter kan bringe smitte fra dyr til mennesker, samtidig formere de sig med lynets hast. 

Hvepse er som udgangspunkt ikke til skade for vores sundhed generelt, selvom det kan være særdeles ubehageligt at blive stukket af en eller flere. Da det ikke er rart at have et hvepsebo på ens grund vælger de fleste at få det fjernet. Det er noget du selv kan gøre eller også kan du få hjælp til fjernelse af hvepsebo i København af en skadedyrsbekæmper. 

Forebyggelse af besøg af skadedyr

Selvom det er fuldstændigt umuligt at undgå at få besøg af skadedyr, herunder hvepse, er der stadig meget du kan gøre for at gøre din grund og bolig mindre interessant.

Start med at rydde op og fjern hvad der end må ligge på din grund som ikke hører til der. Det gælder også gamle fugtige brændestabler. Det er et sandt paradis for en rottefamilie. Det samme gør sig gældende for nedfaldsfrugter. Duften derfra tiltrækker både hvepse og rotter med den rådne duft. Frugterne skal ikke i komposten, men smides ud i skraldespanden. 

Går dine bygninger godt efter. Både oppe og nede og for revner. De revner skal repareres. Husk at undersøge dem for hvepsebo, før du lukke revnerne. Bliver de lukket inde, kan du risikere at hvepsene arbejder sig længere ind i dine bygninger.

Du kan med fordel sætte net op. Husk at hullerne skal være de mindste du kan købe, så hverken hvepse eller rotter kan komme igennem. 

Er du i tvivl om hvordan du bedst kan forebygge din grund og bolig, kan du med fordel kontakte en skadedyrsbekæmper og få råd og vejledning.