sexlegetøj

Find sexlegetøj i høj standard online

Find sexlegetøj i høj standard online

editorial

Alle, som dyrker sex på regelmæssig basis, ved, at det fra tid til anden kan blive nødvendigt med lidt ekstra smørelse. For kvinder kan tørhed opstå i perioder med stress, sygdom, medicinering eller ændret kost, som kan påvirke hormon balancen. Dette betyder ikke nødvendigvis, at man som kvinde har mindre lyst til samleje, men blot at det kan være vanskeligt at opnå et niveau af fugtighed, som gør akten behagelig.

Det er vigtigt, at man til disse situationer har en god glidecreme ved hånden. Vælger man at gennemføre et samleje uden, kan det for det første risikere at gøre rigtig ondt, da de sarte slimhinder ikke er forberedt på at skulle tage imod den hårde påvirkning. For det andet sætter man sig selv i øget risiko for infektioner, da der nemmere kan opstå flænger og rifter i skeden. Og for det tredje vil den øgede friktion kunne medføre, at et eventuelt kondom brister, med risiko for seksuelt overførte sygdomme og uønsket graviditet som følge heraf.

Glidecreme til anvendelse med kondom og sexlegetøj

Ved analt samleje er det altid tilrådeligt at anvende en god glidecreme. Endetarmen producerer ikke sekret på samme måde som vagina, og er slet ikke indrettet til samleje. Derfor er det vigtigt, at du anvender en god glidecreme, hvis du ønsker at dyrke anal sex. Til anal sex anbefales som oftest den siliconebaserede glidecreme, da denne er drøjere i brug og giver et bedre glid og minimal friktion. Men du bør passe på med den, når du samtidig anvender kondom eller benytter dig af sexlegetøj.

Sexlegetøj og kondomer er nemlig som oftest fremstillet af gummi, latex eller siliconebaseret materiale, og kan derfor blive ødelagt ved kontakt med siliconebaseret glidecreme. Derfor bør du anvende vandbaseret glidecreme, når du benytter kondomer eller sexlegetøj. De bedste glidecremer på det danske marked finder du her hos Lovebuddy.