apotek

Find håndkøbsmedicin hos dit lokale apotek

Find håndkøbsmedicin hos dit lokale apotek

Lider du ofte af let hovedpine eller begyndende gigtsmerter, eller har du brug for at kunne mildne symptomer på høfeber eller allergi? Så er der hjælp at hente i afdelingen for håndkøbsmedicin.

Hvad er håndkøbsmedicin?

Håndkøbsmedicin er en fælles betegnelse for alle de forskellige former for medicin som ikke kræver en recept udstedt af en læge. Til denne kategori hører blandt andet mild smertestillende medicin som for eksempel Panodil og Ipren.

Du kan også finde præparater mod forstoppelse eller diarre hvilket kan være vældig handy i forbindelse med din ferierejse. Og så finder du i afdelingen for håndkøbsmedicin også diverse allergi medicin og mild antihistamin, for eksempel Benadryl eller Benaday.

Hvor kan jeg købe håndkøbsmedicin i Lyngby?

Hvis du vil være sikret det største udvalg af håndkøbsmedicin i top kvalitet bør du købe det på apoteket. I Lyngby finder du dit lokale apotek i Lyngby Hovedgade hvor Lyngby Svane Apotek har til huse.

Lyngby Svane Apotek fungerer som apotek og medicin udleveringssted for hele Lyngby og opland. Du kan således finde alt hvad du skal bruge inden for håndkøbsmedicin, apotekervarer, vitaminer og kosttilskud hos Lyngby Svane Apotek, lige som det er på dit lokale apotek i Lyngby at du kan afhente læge ordineret medicin.

Hvorfor skal jeg købe håndkøbsmedicin hos Lyngby Svane Apotek?

Det er altid en god idé at købe den ikke receptpligtige medicin på et apotek. Det er nemlig på apoteket at du finder de dygtigste og mest kompetente personaler i form af farmaceuter og farmakonomer.

Du får den mest kvalificeret rådgivning omkring køb og indtag af håndkøbsmedicin. Apotekets personale vil kunne vejlede dig i dosering og advare dig omkring eventuelle bivirkninger og kontra indikationer. Og så er du samtidig sikker på at du får den bedste håndkøbsmedicin til netop dine behov.

Du kan læse mere om håndkøbsmedicin hos Lyngby Svane Apotek på lyngby.apotekeren.dk