Citroen plug-in hybrid

Find din nye Citroën plug-in hybrid på Falster

Find din nye Citroën plug-in hybrid på Falster

editorial

Skal der nye hjul i garagen? Så bør du overveje at købe en plug-in hybrid bil.

Hvorfor skal jeg købe en plug-in hybrid bil?

En plug-in hybrid bil er en bil som kombinerer det bedste fra elbilen og den brændstof drevne bil.

I lighed med en almindelig hybrid bil er en plug-in hybrid bil i besiddelse af såvel en brændstof tank som et batteri, og kan oplade batteriet ved hjælp af brændstof motoren. Men til forskel fra en almindelig hybrid bil kan en plug-in hybrid lades op ved hjælp af en ladestander.

image

Det betyder at du kan starte dagen med at køre på batteri uden først at skulle lade dette op ved kørsel på benzin eller diesel hvilket er en stor fordel hvis man bor i byen eller andet tæt befolket område.

Køb din nye Citroen plug-in hybrid hos Frimann Biler

Hvis du er på udkig efter en plug-in hybrid bil fra Citroën kan du med stor fordel finde den hos Frimann Biler. Frimann Biler er din forhandler af nye og brugte biler i Nykøbing Falster og i Maribo.

Hos Frimann Biler finder du altid et stort udvalg af spændende biler til salg, såvel nye som brugte biler, her under en bred selektion af Citroën modeller. De dygtige medarbejdere hos Frimann Biler besidder alle stor ekspertise med netop dette bil mærke, og vil derfor kunne råde dig i forbindelse med køb af brugt Citroën plug-in hybrid bil.

Du kan være helt sikker på at finde den helt rigtige model når du køber din Citroen plug-in hybrid hos Frimann Biler. Og du er garanteret en bil med en fornuftig brændstof økonomi og gode køreegenskaber som du og din familie kan have stor glæde af i mange år fremover.

Du kan altid kigge ind hos Frimann Biler i Nykøbing Falster eller Maribo, og få hjælp til at finde netop din Citroën plug-in hybrid bil. Få mere information på frimannbiler.dk