det digitale bilhus

Find din nye bil hos Det Digitale Bilhus

Find din nye bil hos Det Digitale Bilhus

editorial

Skal du ud og købe ny bil? Så er det vigtigt at vælge et godt bilhus. Uanset om du er på jagt efter en spritny bil eller måske en brugt én af slagsen, vil du med det helt rigtige bilhus kunne få den bedste hjælp til at vælge den rette bil og få assistance og service til den fremover.

Hvem er Det Digitale Bilhus?

Det Digitale Bilhus er en sammenslutning af bilhuse, forhandlere, mekanikere og værksteder over hele Danmark.

Ud fra devisen om styrke gennem samarbejde kan de bilhuse, som er tilsluttet Det Digitale Bilhus, hjælpe dig meget bedre uanset om du er i markedet efter en ny eller brugt bil, eller om du skal bruge reservedele til din eksisterende bil. Med samarbejde følger nemlig såvel stordrift fordele som vidensdeling og ganske lavpraktiske forhold så som hurtig hjemskaffelse af specifikke reservedele. Derfor kan du med stor fordel vælge Det Digitale Bilhus som din primære bil partner.

Blandt de bilhuse som er med til at gøre Det Digitale Bilhus til noget ganske særligt finder du på Sjælland Autohallen Slagelse og Kalundborg, ERA BILER i Hillerød, Helsinge og Frederikssund, samt NHE Biler i Holbæk.

I Jylland er prominente bilhuse så som Bil & Co Kolding, Haderslev, Sønderborg og Aabenraa, STS Biler i Herning og Skive samt SDKbiler i Aalborg, Nørresundby, Holstebro, Lemvig og Ikast en del af Det Digitale Bilhus – og på Fyn er Det Digitale Bilhus repræsenteret ved MFA Biler i Odense, Svendborg, Faaborg og Nyborg.

Hos Det Digitale Bilhus finder du Danmarks bedste kompetencer inden for bil mærkerne Toyota, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional og Iveco. Du vil således have en særlig fordel hvis du allerede ejer en bil fra en af disse producenter, eller søger en ny eller en brugt bil fra disse mærker.

Find Det Digitale Bilhus på detdigitalebilhus.dk.