truck

Find din næste gaffeltruck her

Find din næste gaffeltruck her

editorial

Går du med tanken om at investere i en ny gaffeltruck til virksomheden eller udskifte de gamle gaffeltrucks, er det værd at undersøge markedet. Der er stor udvikling på markedet, hvorfor der konstant hvert år kommer nye gaffeltrucks. Det betyder også, at du har et stort udvalg at vælge mellem. Du bør derfor forholde dig til, hvilken gaffeltruck der passer til din virksomhed og ikke mindst budget.

I dit budget kan du overveje, om det skal være som et køb eller som leje. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, hvorfor det er en beslutning kun du kan tage. I denne artikel har vi listet de forskellige fordele og ulemper der er ved enten at købe eller leje din næste gaffeltruck.

Derfor skal du købe en gaffeltruck

Det har altid være en god ide at eje frem for at leje. Dermed er det et aktiv i virksomheden, som også vil fremgå i regnskabet. Det vil dermed være en investering som vil tjene sig selv ind igen på sigt, sammenlignet med hvad det vil koste at leje en gaffeltruck. Til gengæld er ansvaret hos virksomheden, når gaffeltrucken skal serviceres eller repareres.

Det er derfor en opvejning af om du virksomheden kan undvære den likviditet det kræver at investere i en ny gaffeltruck sammenlignet med andre investeringer. 

Derfor skal du leje en gaffeltruck

Der er ligeledes flere fordele i at leje en gaffeltruck frem for at købe den kontant. Først og fremmest frigiver du en stor del af likviditeten i virksomheden, som du kan bruge på andet. Derudover får en fast månedlige ydelse, hvor alle udgifter til gaffeltrucken er inkluderet. Der kommer dermed ikke andre uforudsete udgifter i forbindelse med den.

Derudover har du en fleksibel maskinpark, som du kan justere et ønske og behov i virksomheden.

Her hos https://www.protruck.dk/ finder du et stort udvalg af forskellige gaffeltrucks.