Find din favorit parfume online
parfume

Find din favorit parfume online

En lækker, indbydendepersonlig duft kan gøre hele udslaget for, hvorledes omverdenen opfatter dig – og dermed dit samlede impact på dine omgivelser. Det er således altid vigtigt at være velsoigneret, og ikke lugte af gammel sved eller andet, som kan virke frastødende på andre mennesker. Og hvis du ønsker at tilføje ekstra effekt til din individuelle udstråling, bør du finde en parfume, som understreger netop dine helt unikke træk, og samtidig passer til din krops særlige kemi.

Brug tid på at vælge den rette duft

Du bør afsætte den nødvendige mængde tid, når du skal finde den helt rigtige parfume. En parfume vil nemlig ikke dufte på samme måde efter et par timer på din hud, som den dufter lige når den er kommet ud af flakonen. Du kan heller ikke bruge dine veninder som målestok for, hvilken parfume som vil passe til dig. En parfume kan lugte helt anderledes på dig, end den gør på din veninde – og det er slet ikke sikkert du får det resultat, du ønsker at opnå.

I stedet bør du prøve dig frem med forskellige parfumer – én ad gangen, forstås. Find en parfume, som du i udgangspunktet synes godt om, og spray den på din krop der, hvor blodårerne ligger tæt på huden – for eksempel på håndleddene eller på din hals. Du må ikke gnide parfumen ind, men lad den selv fæstne sig på din hud. Efter et par timer har du en god idé om, hvorledes duften opfører sig i samspil med din krops naturlige duft. Og så har du et grundlag for at beslutte, om netop denne parfume skal være din personlige parfume.

Køb din parfume online

Har du først fundet din parfume, kan du med fordel bestille den i en online shop – se hele udvalget af lækre parfumer fra kendte brands på https://www.sephora.dk/parfume/