parfume

Find det største udvalg af parfume online

Find det største udvalg af parfume online

editorial

Går du rundt og savner en ny, lækker parfume, som kan få dig til at dufte som en million? Så bør du være forberedt på, at du skal sætte tid af til at finde den helt rigtige duft. Måske har din veninde en parfume, som fungerer rigtig godt for hende, og som du også godt kunne tænke dig. Men her skal du passe på.

Blot fordi denne bestemte parfume får din veninde til at dufte herligt, er det slet ikke sikkert, at den vil have samme effekt på dig. En parfume er nemlig meget andet og mere end sin umiddelbare duft. Parfumen vil, så snart den kommer i kontakt med din hud, udvikle sig i samarbejde med din krops naturlige kemi. Sagt på en anden måde: Den parfume, som dufter godt på din veninde, vil ikke med garanti dufte godt på dig.

Hvordan finder jeg den rette parfume?

Når du således skal på jagt efter den perfekte parfume, skal du først og fremmest beslutte dig for hvilken type duft du ønsker. Er du til lette blomsterdufte, som kun lige kan anes – og derfor egner sig rigtig godt til hverdags brug – eller er du til de mere tunge og krydrede aftendufte, som kan være særdeles sensuelle, men måske også en smule påtrængende, hvis du bruger dem på jobbet?

Når du har besluttet dig for et lille udvalg af dufte, som du godt kan lide, skal du prøve dem én ad gangen direkte på huden. Testen fungerer bedst, hvis du påfører parfumen der hvor blodårerne ligger tæt på huden, for eksempel på halsen lige under øret. Du skal lade parfumen sidde i et par timer, så dens endelige duft kan få lov at udvikle sig. Lad din veninde hjælpe dig med at finde ud af, om dette er duften for dig.

Når du har fundet din parfume, kan du købe den billigt online. Du finder et stort udvalg af parfumer hos Sephora.