fodertilskud hund

Find det rette fodertilskud til din hund

image

editorial

Får din hund den tilstrækkelige næring gennem sin almindelige foder? Hvis din hund har særlige behov, så kan det være nødvendigt at supplere med fodertilskud, som er tilpasset lige netop din hund.

Tilskud til forskellige behov

Ligesom os mennesker, så har vores hunde behov for næring til at holde sig sunde og raske. Hvis de mangler bestemte næringsstoffer i deres kost, kan det få konsekvenser for deres helbred og energi. For mange hunde er en god tørfodskost tilstrækkelig til at opfylde deres behov, men det gælder ikke for alle.

image

Din hund kan for eksempel have behov for fodertilskud, som er med til at øge dens appetit eller hjælpe med mave- og tarmfunktionen. Det kan være nødvendigt til hunde, der har nedsat appetit, eller hvis de har midlertidige eller kroniske problemer med mave- og tarmsystem. 

Der findes også særlige tilskud, der giver ekstra næring til hud og pels. Det kan bl.a. være en god idé til hunde med tør og kløende hud, eller hvis din hund har tør pels eller fælder meget. På samme måde findes der fodertilskud, som er særligt beregnet til nyfødte hvalpe.

Vælg fodertilskud af høj kvalitet

Der findes altså mange typer af fodertilskud, og det rette valg afhænger selvfølgelig af, hvad din hund har behov for. Det er dog vigtigt igen at understrege, at tilskud ikke er nødvendigt for alle hunde.

Når du skal finde fodertilskud til din hund, så er det vigtigt, at du vælger noget af ordentlig kvalitet. Hos Østrand kan du få fodertilskud til hund, som lever op til en høj standard, så du er sikret gode kvalitetsingredienser. Her er der tilskud til både hvalpe og ældre hunde, og til en lang række forskellige behov. Og du kan altid være sikker på, at du får fodertilskud af en høj kvalitet til din firbenede ven.