bådudstyr

Find det bedste bådudstyr til familiens sejlerferie

Find det bedste bådudstyr til familiens sejlerferie

editorial

Har du og din familie, i lighed med mange andre danske familier, valgt at anskaffe jer en båd? Så skal sommeren sikkert tilbringes med bådferier eller weekend togter.

Det er utroligt hyggeligt at bruge de lange, lyse dage på det åbne vand. Danmark er velsignet med tusindvis af kilometer kystlinje samt sikre og trygge farvande hvor man som amatør sejler nemt kan begå sig.

I kan kaste anker ud for en af de mange lækre sandstrande hvis ungerne ønsker at bade. Og de mange havnebyer langs med den smukke kyst byder på spændende og inspirerende oplevelser for hele familien, skulle I vælge at gå i land.

Gør båden klar til sejler eventyret

Er skuden lagt på land for vinteren kan du med stor fordel benytte anledningen til at gøre båden sejlklar.

Det er vigtigt at båden er i ”ship shape” inden I stævner ud og sætter kurs mod fjerne kyster, også selv om disse ikke er så fjerne endda. Det er nemlig super ærgerligt at skulle vende om før ferien rigtig er begyndt, fordi båden har fejl eller mangler eller ikke lever op til de høje sikkerheds og kvalitetsmæssige krav og standarder inden for området.

bådudstyr

Hvis familiens bådferie skal blive en succes er det derfor vigtigt at du allerede nu sørger for at indkøbe såvel bådudstyr som sikkerheds remedier og materialer til klargøring af båden. Og disse indkøb kan du med stor fordel foretage online.

Køb bådudstyr online hos Marinelageret i Sønderborg

Når du handler online behøver du nemlig kun at handle ét sted. Hos Marinelageret i Sønderborg får du adgang til et stort og velassorteret udvalg af bådudstyr og materialer – og det til særdeles rimelige priser. Klik ind på marinelageret.dk og bestil alt hvad du har brug for i forbindelse med klargøring og udrustning af din og din families båd.