invisalign

Find den rette Invisalign klinik

Find den rette Invisalign klinik

editorial

Leder du efter en Invisalign klinik, der kan give dig dit drømmesmil? Der findes en række certificerede behandlere i landet, og du kan med fordel vælge en klinik nær dig.

Når du skal finde den helt rigtige klinik til at rette dine tænder, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvad du lægger mest vægt på; er det prisen, servicen, menneskene, beliggenheden eller noget helt femte?

Vi har alle forskellige ting, vi sætter pris på, og uanset hvordan du vender og drejer det, koster det en vis sum penge at få rettet tænderne – og netop derfor er det essentielt, at du får en god oplevelse og ikke mindst det resultat, du drømmer om.

Hvordan foregår en behandling med Invisalign?

Når du skal have rettet dine tænder med Invisalign, skal du først og fremmest til en forundersøgelse hos en certificeret Invisalign-behandler, og her kan du med fordel vælge en klinik, der tilbyder en gratis og uforpligtende forundersøgelse – det er nemlig god service.

Forundersøgelsen tager cirka 30 minutter, og her vurderes dine tænders egnethed, ligesom du får et indblik i behandlingsforløbet og ikke mindst prisen.

Vælger du at gå videre med behandlingen, udarbejdes en individuel behandlingsplan, ligesom der tages aftryk af dine tænder samt billeder og røntgenfotos. Det hele sendes til Invisalign Technologies i USA, hvor specialister udarbejder en 3D-video, der viser processen skridt for skridt og ikke mindst det endelige resultat.

Kan du lide, hvad du ser, sættes produktionen i gang, og efter 2-3 uger modtager du de første skinner. Du skifter dem selv hver 14. dag, men cirka hver 6-8. uge skal du til kontrol på din Invisalign klinik, og derfor kan du med fordel vælge en, der ikke ligger alt for langt fra dit hjem.

En behandling tager i gennemsnit 9-15 måneder, og når behandlingen er afsluttet, står du tilbage med dit drømmesmil.