Træterrasser

Find de smukkeste træterrasser online

Find de smukkeste træterrasser online

editorial

Skal din have beriges med en flot og rummelig træterrasse her til sommer? Så bør du lade denne designe og opføre af en dygtig professionel håndværker som kan sit kram.

Hvad koster en professionelt opført træterrasse?

Hvis du leder efter prisen på en træ terrasse bør du altid få et overslag hos den tømrer som skal opføre denne. Prisen på en træ terrasse kommer nemlig meget an på terrassens størrelse og udformning samt de forhold unde hvilke den skal opføres.

Andre faktorer så som materialer og forventet antal arbejdstimer skal selvfølgelig også indgå i beregningen lige som der er stor forskel på en helt eller delvist overdækket træ terrasse som er bygget op på et fundament og en konstruktion i flere niveauer og så en træ terrasse som grundlæggende blot er et trædæk placeret direkte på en plæne.

Derfor er det ikke muligt at give en fast pris på træ terrasse, da denne vil svinge fra bolig til bolig. Og hvis du ønsker en træ terrasse i høj kvalitet er det ikke prisen der bør være afgørende for hvorvidt du vælger at få den opført.

Hvem kan bygge den flotteste træterrasse?

Tømrermester Andreas la Cour, som står bag det danske tømrer firma Kun Terrasser ApS, kan hjælpe dig hvis du ønsker en eksklusiv træ terrasse særligt tilpasset netop din have og dit hus.

Hos Andreas la Cour er der ingen one size fits all løsninger – alle træ terrasser bliver særligt designet til at matche såvel bygningen som omgivelserne. Du er således sikret en træ terrasse i højeste kvalitet, udført af professionelle håndværkere og med garanti for at føje ekstra værdi til din ejendom.

Du kan læse mere, og se de mange eksempler på professionelt designede, konstruerede og opførte træ terrasser, på Kun Terrasser ApS’ hjemmeside kun-terrasser.dk.