gardinbus

Find de flotteste gardiner med hjælp fra din lokale gardinbus

Find de flotteste gardiner med hjælp fra din lokale gardinbus

editorial

Skal stuer og værelser i din bolig friskes op med nye farver og måske endda nyt decor? Så må du endelig ikke glemme gardinerne. En stor fejl, som mange bolig ejere begår når de leger indretnings arkitekter, er at sørge for at få fremstillet nye gardiner.

Gardinerne er en afgørende del af rummets udtryk. Uanset om der er tale om traditionelle gardiner eller om dine vinduer og terrasse døre er udsmykkede med lameller, rullegardiner, persienner, foldegardiner eller måske de fashionable Copenhagen Blinds er det vigtigt at gardinerne matcher det øvrige interiør.

Dine gardiner har også rigtig meget at sige i forhold til lys indfaldet i rummet. Således kan gardinerne få stor betydning for stemningen og atmosfæren i den stue eller i det værelse hvor de hænger. Og derfor bør du prioritere gardinerne højt når boligen skal have et nyt look.

Lad en gardinmand hjælpe dig med at udvælge de nye gardiner

Det er sjældent så nemt at anskaffe nye gardiner som det måske umiddelbart lyder. Først skal du optage mål af samtlige døre og vinduer som skal beklædes med gardiner. Det er meget vigtigt at disse mål er retvisende. Ellers kommer gardinerne ikke til at passe. Og så kan det meget hurtigt blive kikset.

Der efter skal du ud og vælge materialer til dine nye gardiner. Når du først står i en stof butik har du ikke en levende chance for at bedømme hvordan gardinerne kommer til at tage sig ud i de hjemlige omgivelser. Derfor er det nærmest håbløst at købe gardiner på den måde. Og af samme grund bør du give de dygtige folk fra gardinbussen en chance.

Hvordan får jeg fat på en gardinbus?

Er du bosiddende i København eller nærmeste omegn kan du altid kontakte Gardinbus.nu. Så kommer gardinbussen ud til dig, komplet med stofprøver og en kompetent gardinmand. Du kan læse mere på Gardinbus.nu