Dörrar

Find de bedste døre til din bolig

Find de bedste døre til din bolig

Skal du bygge om eller til? Så skal du ud og have nye døre til boligen.

Vælg indvendige døre med omhu

Indvendige døre kan være med til at give din bolig sit helt unikke udtryk og sin individuelle personlighed. Derfor bør du gøre dig umage når du skal vælge de døre som skal adskille rummene i dit hus eller i din lejlighed. Eksempelvis kan du med stor fordel installerede dobbelte døre med glas indfatninger mellem stuer der ligger en suite hvis du ønsker at få mere lys igennem dine rum.

Vælg den rette altandør

Når du står for at skulle vælge dør til din nye altan bør du først og fremmest være opmærksom på hvor meget plads du har at gøre med. Er altanen bred kan du med stor fordel vælge en dobbelt altandør.

image

Med en dobbelt altandør kan du nemlig få masser af lys og luft ind i boligen – og du kan få langt større glæde af din altan hvis du har mulighed for at åbne op med en dobbelt altandør.

Udvendige døre skal kunne holde til en del

En altandør er, lige som en køkkendør, en terrassedør eller en hoveddør, det der kaldes for en udvendig dør. Til forskel fra de indvendige døre skal udvendige døre være ekstra modstandsdygtige over for de danske vejr forhold.

Selv om klimaet på vore breddegrader generelt er temmelig mildt, kan det stadig byde på såvel store udsving i temperatur og luft fugtighed som diverse nedbør i form af sne, slud, regn og hagl. Alt dette skal en udvendig dør kunne modstå hele året rundt. Og derfor bør en sådan dør være udført i solide og slidstærke materialer og designet til at kunne holde i mange år.

Find indvendige og udvendige døre online

Hos Klarfönster kan du finde et stort udvalg af alle typer døre. Læs mere på https://klarfonster.se/dorrar.