Fejlsøgning tavleanlæg

Fejlsøgning af tavleanlæg med videre skal gøres uvildigt

Fejlsøgning af tavleanlæg med videre skal gøres uvildigt

Har du også nogle gange den opfattelse af, at dem, som du har ude til at afsige en dom eller mening om dit hjem på den ene eller anden måde, er ude på at fælde en bestemt domsafsigelse ud fra, hvad der bliver “opdaget”.

Man kan som regel let opdage det, hvis man har en sælger ude til at give et uforpligtende tilbud, og vedkommende så ender med at lave et skræddersyet tilbud til en, som man har svært ved at sige nej til.

Så er arbejdet jo ikke udført forgæves for denne kørende sælger, da vedkommende så kommer hjem med en bestilling.

Det kan jo også være en håndværker, der er på besøg hos naboen, der så siger, at din hybel kunne trænge til en opdatering, eller der er noget arbejde på hjemmet, som håndværkeren mener, at man selv kunne gøre bedre.

Det er jo en slags mersalg, hvor man hiver nye kunder ind, mens man er ude hos en anden, given kunde.

Men det samme kan ske ved fejlsøgning ved tavleanlæg med videre.

Fejlsøgningen skal gøres total uvildigt hver gang

Man kan jo have en mistanke om, at der er et problem i hjemmet i en mur, i undergrunden eller et andet sted, som man ikke kan se med et blotte øje, som man så får et fejlsøgningsfirma ud for at undersøge nærmere.

Her må man jo stole på deres ekspertise, for man kan jo ikke selv se det eventuelle problem, og man ved ikke, hvordan deres værktøj fungerer.

Deres opgave skal så her være helt objektivt at analysere sig frem til, hvor omfangsrigt problemet er – hvis der overhovedet er noget.

Så kan firmaet for eksempel foreslå, hvad der burde gøres, og om det kan vente.

Man vil jo helst ikke have, at det er et firma, der er i lommen på andre, eller man har en underhåndsaftale med et andet firma om, at man skal finde “arbejde” til dem, selvom det måske ikke er nødvendigt.

Den slags skal man undgå.