vvs kastrup

Få professionel VVS hjælp i Kastrup

Få professionel VVS hjælp i Kastrup

editorial

Når de faste VVS installationer i dit badeværelse i forbindelse med renovering skal ændres eller udskiftes skal du have fat på en autoriseret VVS installatør. Det er nemlig ikke tilladt for privatpersoner selv at rode med disse rør systemer. Du risikerer at forårsage alvorlige vandskader hvis du forsøger dig som gør det selv VVS mand. Og da det ikke er sikkert at din forsikring dækker, når VVS arbejdet er udført af dig selv, bør du ikke spare VVS manden væk.

Hvad kan Claus A. Axmark VVS gøre for mig?

Som din VVS mand kan Claus A. Axmark VVS hjælpe dig med alt fra hurtig reparation af et sprunget vandrør til planlægning og implementering af nye VVS installationer i forbindelse med renovering eller ombygning.

Claus A. Axmark VVS har kompetencer til at udføre alle former for autoriseret VVS arbejde i private boliger og er således et prima valg når du skal have hjælp til VVS i Kastrup. Foruden Kastrup betjener Claus A. Axmark VVS resten af Amager – her under Tårnby, Dragør og Sundby – samt dele af det omkringliggende København. Claus A. Axmark VVS udfører VVS arbejde i høj kvalitet, og løser alle typer VVS opgaver uanset størrelse og karakter.

Når du vælger at overlade dit VVS arbejde i hjemmet til Claus A. Axmark VVS får du ikke alene yderst kompetent og vel udført VVS arbejde. Du er også sikret en løsning som vil kunne holde længe. De dygtige medarbejdere hos Claus A. Axmark VVS er nemlig altid a jour med de seneste regulativer samt de nyeste og mest moderne arbejdsmetoder og materialer. Du kan derfor forvente smarte og fremtidssikre VVS installationer som du og resten af husstanden vil kunne have glæde af i mange år.

Du kan læse mere, og kontakte Claus A. Axmark VVS direkte, via virksomhedens hjemmeside https://caavvs.dk/vvs-kastrup/