vvs

Få professionel hjælp til boligens VVS installationer

Få professionel hjælp til boligens VVS installationer

editorial

Er familien netop kommet i besiddelse af et hus? Så bør i sørge for at renovere det forud for indflytning. På den måde sparer I jer selv for mange kvaler når først I er på plads. Og som minimum bør køkken og bad få en overhaling

Kan jeg selv renovere mine installationer?

Det er vigtigt at du altid får en autoriseret VVS installatør på banen når du skal have istandsat dit badeværelse eller dit køkken. Med mindre din renovering er af overfladisk karakter, og udelukkende består i en udskiftning af klinkerne på væggene eller af møbler og skabe, vil du nemlig få behov for professionel hjælp.

Det er strengt forbudt for dig som ikke autoriseret håndværker selv at pille ved disse installationer da dette er forbundet med en meget høj risiko. Derfor skal du have fat på et VVS firma som kan tilbyde autoriseret assistance i forbindelse med VVS arbejde.

Vælg en lokal VVS mand når rørene skal fikses

Der er udelukkende fordele forbundet ved at lade et lokalt VVS firma forestå VVS arbejdet i din bolig. Først og fremmest vil du have garanti for en kort responstid, og der af følgende hurtig udrykning, hvis der på et tidspunkt skulle opstå problemer med dine VVS installationer.

En VVS’er, som residerer tæt på din bopæl, og som tilbyder døgn service, vil hurtigt kunne være på pletten hvis der springer et vandrør eller hvis dine radiatorer pludselig ikke længere vil varme. Dette er i sig selv en stor fordel idet du for det første vil kunne minimere skadernes omfang, og for det andet slipper for at gå rundt og fryse.

Derfor bør du, såfremt du skal have moderniseret installationerne i dit køkken eller på dit badeværelse, sørge for at vælge en lokal VVS mand til opgaven.

Få hjælp til VVS på Amager hos Claus A. Axmark VVS – læs mere på caavvs.dk.