dobbelt terrassedøre

Få luft og lys i stuen med en dobbelt terrassedør

Få luft og lys i stuen med en dobbelt terrassedør

Når du skal vælge nye terrassedøre, er der mange faktorer, du skal tage hensyn til. Dørens stil, størrelse og design er alle vigtige, og det samme gælder det materiale, som den er fremstillet af.

Skal jeg vælge en enkelt eller dobbelt terrassedør?

En af de vigtigste beslutninger, du skal træffe, er, om du skal vælge enkelt- eller dobbeltterrassedøre. Dobbelte terrassedøre kan give en masse ekstra plads, og de kan være rigtig smukke, men de kan også være dyrere. Hvis du har en lille terrasse, eller hvis du ikke er sikker på, om du vil bruge den ekstra plads, som dobbeltdøre giver, kan enkeltdøre være en bedre løsning for dig.

image

Hvorfor gå efter en dobbelt terrassedør?

Fordelene ved dobbelte terrassedøre er, at de giver ekstra plads og kan være rigtig smukke. Med en dobbelt terrassedør er det nemt at lufte ud dit hjem om sommeren uden at skulle bekymre dig om, at der kommer insekter indenfor. De kan også give en fantastisk udsigt over din baggård eller have.

Ulempen ved dobbelte terrassedøre er, at de er dyrere end enkeltdøre. De kan også være vanskeligere at installere, så hvis du ikke har erfaring med gør-det-selv-projekter, bør du måske hyre en professionel til at gøre det for dig. Og du kan stadig få et flot lysindfald med en enkelt dør i et forholdsvis lille rum.

Hvis du er på udkig efter noget lidt billigere, er enkelte terrassedøre en god mulighed. Enkeltstående terrassedøre giver ikke så meget plads som dobbeltdøre, men de er stadig et godt valg, hvis du har en lille terrasse eller balkon. Enkeltdøre er også nemmere at installere, så hvis du ikke har erfaring med gør det selv arbejde, er en enkeltfaget terrassedør muligvis den rette løsning.

Klik ind og se det store, velassorterede udvalg af flotte og funktionelle terrassedøre på klarvinduer.dk.