parkeringsselskab København

Få kontrol over dine parkeringspladser

Få kontrol over dine parkeringspladser

editorial

Er I en virksomhed eller en boligforening, der har problemer med parkeringspladsen? Eller måske er I en flok boligejere, der mangler kontrol over parkeringspladserne ved jeres bolig?

Der er ikke noget værre end at komme hjem til sig selv og skulle cirkle rundt efter en parkeringsplads til bilen. Dagens gøremål er endelig slut, og man vil hjem og slappe af, og så kan man ikke få lov at parkere i nærheden af sit hjem. Man begynder endda at tænke i, hvornår man skal undlade at tage bilen, fordi det er sværere at få parkering senere på aftenen osv.

Parkeringsselskab kan give jer pladserne tilbage

Måske overvejer I at bruge et parkeringsselskab, fordi I mangler kontrol med jeres parkeringspladser. De bliver brugt af uvedkommende, og der er en hyppig trafik ind og ud af parkeringspladsen. Hvis I gerne vil have pladserne tilbage til dem, der faktisk bor der, så brug et parkeringsselskab.

UnoPark er et professionelt parkeringsselskab, der har hovedsæde i København. De administrerer parkeringspladser for både private, små og store virksomhedsdomiciler samt boligselskaber og stiller en personlig parkeringskonsulent til rådighed. UnoPark er gratis at benytte i København og omegn. De sørger selv for skilte, vedligehold, etablering og drift og naturligvis uddannede parkeringsvagter. De kommer ikke til at “eje” parkeringspladsen, og I bestemmer som kunder stadig, hvordan parkeringsløsningen skal være.

UnoPark sørger for skiltning, betalingsautomater mm.

Adgangskontrol eller -begrænsning kan UnoPark også hjælpe med, da de har erfaring med bomme eller pullerter. Hvis du skal løse opgaven selv, kræver det betalingsautomater, patruljering, parkeringstilladelse, skiltning mm., så det er nemmest at overlade opgaven til UnoPark, der giver jer kontrollen med jeres parkeringspladser tilbage. Det er de rette brugere, der bør have adgang til parkeringspladserne.

Siden 2012 har UnoPark serviceret kunder i hele landet med parkeringskontrol. Deres uddannede parkeringsvagter kontrollerer også parkering i indkøbscentre og parkeringskældre og hjælper privatpersoner med at udleje enkelte p-arealer.