kvindekrisecenter

Få hjælp på kvindekrisecenter, selvom du ikke vil væk hjemmefra

Få hjælp på kvindekrisecenter, selvom du ikke vil væk hjemmefra

editorial

Mange tror, at et kvindekrisecenter udelukkende er et sted, hvor du kan tage hen, hvis du akut har brug for at komme væk hjemmefra, fordi du bliver udsat for vold. Det er dog ikke rigtigt. Der er nemlig også mange andre situationer, hvor du kan få hjælp på et kvinde krisecenter. For eksempel hjælper centeret ellestedet.com også kvinder, der gerne vil blive i deres nærmiljø. Det er jo ikke sikkert, at du bare kan rejse fra dit arbejde og børnenes skole, men derfor skal du jo alligevel selvfølgelig have hjælp. 

Du behøver derfor ikke at tro, at et krisecenter altid vil opfordre dig til at forlade dit hjem, når du kontakter dem. De kan hjælpe dig på mange forskellige måder og vil bare gerne høre fra dig, hvis du bliver udsat for vold. Lige meget om det er fysisk eller psykisk vold. Ved at tale med dem kan du få et langt bedre overblik over, hvad dine muligheder er, og du kan dermed nemmere finde ud af, hvad du skal gøre. 

kvindekrisecenter

Det kan et kvindekrisecenter tilbyde dig med børn

Hvis du overvejer at tage på kvindekrisecenter med dine børn, er du sikkert interesseret i at vide, hvordan dine børne vil få det. Måske har de også været udsat for vold. Måske har de bare været vidne til den. I begge tilfælde er det dog vigtigt, at der bliver taget hånd om børnene, så de kan få den støtte, som de har brug for. 

På Ellestedet får du hjælp til at snakke med dine børn om det, du har været udsat for. De mener, at det er meget vigtigt, at I får talt om det – selvom du måske tidligere har gjort alt, hvad du kunne for at skjule for dine børn, at du blev udsat for vold. Børn fanger dog lynhurtigt sådan noget. Derfor er det også så vigtigt, at I får talt om det.