Fedtfrysning

Få has på de irriterende deller med en fedtfrysning

Få has på de irriterende deller med en fedtfrysning

editorial

Er du træt af at skulle kæmpe med genstridige fedtdepoter, som ikke vil forsvinde, uanset hvor meget du træner eller hvor sundt du spiser? Så bør du overveje at få foretaget en CoolTech fedtfrysning.

Hvad er en CoolTech fedtfrysning?

En CoolTech fedtfrysning er en fedtfrysning som er udført med den særlige Cooltech fedtfrysning maskine. Ved en CoolTech fedtfrysning benyttes den patenterede CoolTech metode som betragtes som den eneste officielt anerkendte metode til fedtfrysning.

En CoolTech fedtfrysning bevirker at fedt celler fryses ved hjælp af kontrolleret nedkøling. Når fedt celler kommer under en vis temperatur dør de hvorved fedt depoterne minimeres. Det skønnes at du ved en CoolTech fedtfrysning behandling kan reducere det pågældende fedt depot med 20 – 25 procent.

Den helt store fordel ved en CoolTech fedtfrysning er at der her er tale om en non invasiv metode til reduktion af de genstridige fedt depoter. Det betyder at en CoolTech fedtfrysning foregår helt uden brug af bedøvelse, knive eller sutur. I modsætning til en fedtsugning vil du således ikke skulle gennemgå en decideret operation.

En fedtfrysning tager omtrent en time – og du er ved fuld bevidsthed imens. Du kan lytte til musik, læse en bog, eller måske endda arbejde imens du får foretaget en CoolTech fedtfrysning. Og der er ingen restitution forbundet med en CoolTech fedtfrysning.

Du vil begynde at kunne se det endelige resultat af din CoolTech fedtfrysning efter en måneds tid hvor de døde fedt celler er blevet udskilt af kroppen på naturlig vis. Hvis du ønsker en yderligere reduktion af dine deller, ridebukselår eller dansehåndtag kan behandlingen gentages efter seks til otte uger.

Hvor kan jeg få foretaget en CoolTech fedtfrysning?

Hos Inviocare, som er en københavnsk skønhedsklinik, kan du få hjælp til fjernelse af fedt depoter med en CoolTech fedtfrysning. Læs mere på Inviocare.com.