tandimplantat

Et tandimplantat i Århus kan erstatte din manglende tand

Et tandimplantat i Århus kan erstatte din manglende tand

editorial

Der kan være mange årsager til, at du måske mangler en tand. Måske har du gjort det i mange år, fordi du har haft en tand, der har været dårlig. Det kan også være, at du mangler en tand, da den ikke er vokset ud, efter du som barn tabte dine mælketænder. Uanset hvad grunden måtte være til, at du mangler en tand, så er der en god løsning, hvis du vil have lukket det mellemrum, du har. Den løsning kan være et tandimplantat. 

Få en ny tand med et tandimplantat i Århus 

Hvis du også har det sådan, at dit smil betyder meget, så kan det være generende, når en tand mangler. Derfor kan et tandimplantat også være lige det, du har ledt efter. 

Som du måske kan fornemme, så kræver det den helt rette tandlæge, når dit tandimplantat i Århus skal laves. Det er nemlig et lidt større indgreb, der laves, da implantatet sættes fast i kæben, så det får en “rod” på samme måde som dine andre tænder også har. Herefter har tandlægen mulighed for at lave en tand, der kommer til at matche de andre tænder, du allerede har. 

Hvad koster et tandimplantat i Århus? 

Der kan være meget forskel på, hvad et tandimplantat koster. Derfor er der god grund til, at du undersøger forskellige tandlæger, så du får en fornemmelse af, hvad prisniveauet ligger på. Men der er selvfølgelig mindst lige så god grund til, at du også kigger efter den erfaring, som tandlægen har, og om tandimplantater også er på den liste. Det kan nemlig have en betydning for, hvor godt et resultat, du får i sidste ende. Og lige når det kommer til implantater, så vil de fleste nok gerne, at der er 100 % styr på håndværket, når man lægger sig i tandlægestolen og skal have et implantat.