overvågningskamera

Effektiv tyverisikring med et overvågningskamera

Effektiv tyverisikring med et overvågningskamera

editorial

Hvis du ønsker at sikre dit hjem effektivt imod indbrud, er der rigtig mange muligheder, som bygger på moderne teknologi. Først og fremmest bør du selvfølgelig sørge for, at alle døre – her under også altan og terrasse døre – samt vinduer af en vis størrelse bliver forsynet med nye, sikre låse.

Den sikreste model er den, som også kræver en nøgle for at låse op indefra. Med et sådant låse system kan du sikre, at tyven ikke har nogen flugtveje, når først vedkommende er kommet ind i huset. Dette betyder, at selv om tyven har kunnet skaffe sig adgang gennem et smalt vindue, vil vedkommende have overordentligt svært ved at slippe ud igen med alle tyvekosterne.

Der ud over kan du med fordel installere en effektiv alarm, som giver tyven meget lidt tid og råderum. Er alarmen koblet op på en vægter service, vil tyven kun have ganske kort tid til at komme ud med alle sine tyvekoster. Og ønsker du at gå all in på tyveri sikring, bør du opsætte overvågningskameraer både inde i og uden for huset.

Hvorfor skal jeg vælge videoovervågning?

Der er mange gode grunde til at supplere låse system og alarm med effektiv videoovervågning. For det første kan du faktisk forebygge selve indbruds forsøget, hvis du opsætter et synligt overvågningskamera uden for dit hus. Så kan tyven nemlig se, at huset og dets indgangs partier er overvågede, og vil derfor højst sandsynligt vælge at afbryde sin mission.

For det andet kan du ved hjælp af indedørs videoovervågning få dokumentation for indbruddet og tyveriet, hvilket kan hjælpe dig til en hurtigere sagsbehandling hos dit forsikrings selskab. Og for det tredje vil dine video optagelser være af stor nytte for politiet i forbindelse med deres efterforskning af forbrydelsen.

Du kan finde det bedste udstyr til videoovervågning hos dkkamera.dk