eboligadvokat

eBoligadvokat.dk – få hjælp til skødeskrivning

eBoligadvokat.dk – få hjælp til skødeskrivning

Når du har købt en ny bolig – hvad enten det er et projektkøb, et nyt hjem til familien eller en bolig, du har overtaget efter skilsmisse eller fra et familiemedlem – så skal der laves et skøde. 

Ved ændringer i ejerforhold i forbindelse med ejendomme skal der altid udarbejdes et skøde. Det betyder, at der skal laves og tinglyses et skøde, så snart du køber en bolig – også selvom du køber den af din partner, som du netop er blevet skilt fra.

Tinglysningen er det endelige stempel på skødet, der beviser, at ejerforholdene reelt er ændret, og derfor er det vigtigt, at skødet tinglyses korrekt. Hos eBoligadvokat.dk har de mange års erfaring med skødeskrivning, og de forklarer, at det oftest er køber, der har ansvaret for skødet:

“Der er ingen lovmæssige krav til, om det er køber eller sælger, der har ansvar for at få udfærdiget og tinglyst skødet, men som køber er det altid en god idé, hvis du påtager dig opgaven. På den måde har du nemlig hånd i hanke med frigivelsen af købesummen til sælger.”

Få hjælp fra en boligadvokat

Det kan være fristende at spare de tusinde kroner, det koster at få en boligadvokat til at hjælpe dig med skødeskrivningen, men det er som regel ikke besværet værd, forklarer eBoligadvokat.dk:

“Vi oplever ofte, at vores kunder har forsøgt selv, og så har de lavet en fejl, der resulterer i, at skødet ikke kan godkendes, og dermed skal de betale for hele forløbet en gang til. Det beløb er stort set identisk med det beløb, en boligadvokat koster, og derfor er det ofte spild af penge at forsøge selv.”

Er du i tvivl, eller har du spørgsmål til tinglysning af skøde, kan du altid give eBoligadvokat et ring – de arbejder udelukkende for at få kunderne trygt i hus, og de svarer gerne på dine spørgsmål.