varmepumpe erhverv

Derfor skal du investere i en varmepumpe som erhverv

Derfor skal du investere i en varmepumpe som erhverv

editorial

Som virksomhed er det vigtigt at lave gode investeringer, og samtidig kigge på, hvordan man kan holde omkostningerne nede. Alt efter hvordan du opvarmer din lagerhal, fabrik eller landbrug, kan der være gode muligheder i at overveje en varmepumpe. Der kan være en del penge at spare ved at gå fra et pillefyr, gasfyr eller et oliefyr til en varmepumpe. Det vil være en investering, som løbende henter sig selv hjem igen med årene, da du kommer til at spare penge på dit varmeforbrug. 

Her er det som udgangspunkt to forskellige varmepumper, som du kan vælge at investere i. Du kan enten vælge at investere i en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe. En luft til vand varmepumpe stiller dog krav til at, du har radiatorer eller andre varmerør i ejendommen før den kan tilsluttes. Hvorimod en luft til luft varmepumpe kan installeres hvor som helst. 

Få tilskud til din nye varmepumpe

Hvis du som erhverv overveje at få installeret en varmepumpe, så er året 2021 et godt år. Her er håndværkerfradraget hævet til 25.000 kroner. Det vil sige, at du kan få dækket op til 25.000 kroner af den arbejdsløn der bliver brugt på at installere din varmepumpe. Dermed kan du vælge at få lavet en komplet løsning, som dækker hele erhvervslokalerne. 

Hvor skal du købe din næste varmepumpe?

Er du i markedet for at finde en varmepumpe, er der i dag flere gode muligheder. Her kan det være en fordel at se efter en udbyder der tilbyder en varmepumpe fra Panasonic. Den er kendt for at være stabile og holde i mange år frem. 

Hvis du ønsker at spare på likviditeten, kan du med fordel overveje en varmepumpe på abonnement. Det kan enten være med eller uden service. Du kan læse nærmere om det hos naervarme.dk.