Hus & Have

Der skal helst være ligevægt mellem hus og have

Der skal helst være ligevægt mellem hus og have

editorial

Der er dem af os, hvor man bruger så meget tid indenfor, at man forsømmer haven.

Det var ellers noget, som man havde set frem til at få, da man købte ens hus i sin tid, fordi man havde drømt om den have.

Men nu er det som om, at man lidt har indset, hvor tit man skal slå græs, fjerne ukrudt, samle løse blade og meget andet, og det tager jo meget af ens fritid og fornøjelse fra en.

For man kan godt lidt at have haven, men alt det arbejde er lidt for meget af det gode; og det er jo skruen uden ende.

Nogle dage ville man ligefrem ønske, at man havde anskaffet sig en mindre have, for naboerne kan se, man forsømmer den, og forbikørende kan se den vilde have fra vejen – og det er ikke med vilje, at det er blevet en vild have.

Hus & Have

Du skal huske at tage dig lige meget af hus og have

Man frygter faktisk lidt, at naboerne vil komme at spørge, om de skal give en hånd med til haven, men man ved godt, at selvom den kommer til at se flot ud bagefter, så vil man hurtigt komme til at forsømme den igen.

Man overvejer, om man skulle bestille nogle folk til at tage sig af haven, men det ser trods alt for dovent ud, og det har man ikke råd til i længden.

Men man burde gøre det nemmere for sig selv at holde på den have, for hvis man investerer i forskelligt Makita værktøj til haven, så vil man indse, at det faktisk kan blive ikke bare nemt at tage sig af den have, men det bliver ligefrem også en fornøjelse at gøre!

Så vender det sig fra, at man ikke orker det, til at man ligefrem glæder sig til at tage sig af haven!