regnmåler

Der er ingen grund til at snyde med den regnmåler

Der er ingen grund til at snyde med den regnmåler

editorial

Der kan gå konkurrencer i selv de mindste ting, hvilket kan være i form af, hvem der får mest vand i deres regnmåler, som de har anskaffet fra https://gladegaver.dk/regnmaaler 

Der er måske ikke den store konkurrence, hvis man har udfordret naboen til, hvem der først kan fylde hele deres regnmåler, når man har købt to ens, eller hvem der får mest vand i i en afsat periode, hvor det kommer nok til at regne nogenlunde det samme for to naboer.

Dog er det nok lidt sjovere, hvis man har netop naboen at snakke med det om og kunne tilse ens regnmåler, uden man skal konkurrere med en, der bor længere væk, hvor man blot kan sende billeder til hinanden.

Her er der også større chance for at snyde, da man ikke kender vejret lige så godt det andet sted.

Fyld ikke selv vand i regnmåleren

Hvis man alligevel er officielt udvalgt til at stå for en af de målinger til de officielle kilder med regntal eller supplement dertil, så ville man nok hurtigt blive opdaget, hvis ens tal ikke stemte med, hvordan vejret havde været omkring de andre vejstationer, og der ikke var observeret nogle byger over ens område.

Men alligevel kan man jo få lyst til at snyde, hvis der nu er noget på spil, hvor man netop konkurrerer med naboen.

Man kan jo fylde en smule postevand i, uden det ville vække den store mistanke, og hvis man nu mangler vand, kan man sige, at nogle dyr har drukket af måleren, eller at den er væltet.

Men er det virkelig værd at vinde ved at snyde?

Det giver som regel en bitter smag i munden, og det er også virkelig småligt, hvis man forsætter at snyde med noget så småborgerligt som med en regnmåler.

Find dig i så fald noget andet at tage dig til.