Brugte biler i danmark, salg af biler, bilportal

Danmarks mest populære bilportal - dit marked for brugte biler

Danmarks mest populære bilportal - dit marked for brugte biler

editorial

Skal familien have ny bil enten som erstatning for eller som supplement til den gamle? Så kan du, såfremt I ikke ønsker at sætte jer i voldsom gæld, med fordel kigge efter en brugt en af slagsen.

Er det en god idé at købe en brugt bil i stedet for en ny?

Der er faktisk masser af fornuft forbundet med at købe en brugt bil frem for en spritny model. Du tænker måske at det bedre kan svare sig at købe en fabriksny bil, fordi du vil kunne have den igennem flere år.

Samtidig vil du med en ny bil få den seneste top of the line teknologi som sikrer den optimale køreglæde. En ny bil vil have den bedste brændstof økonomi, og den højeste grad af sikkerhed på vejen.

Men her skal du tænke på at en brugt bil med måske tre til fem år på bagsmækken faktisk ikke vil være tabt bag en vogn – så at sige – hvad disse egenskaber angår. En brugt bil af nyere dato vil stadig være en god og sikker bil, med fine køre egenskaber og mange kilometer tilbage i tælleren. I hvert fald hvis du udser dig den nye, brugte bil med omhu.

Hvis du ikke har den store forstand på biler er du bedst tjent med at kontakte en autoriseret brugtvogns forhandler og finde bilen her. Køber du bilen hos en privat sælger risikerer du at ende med en gammel spand eller et sminket lig som i virkeligheden er en faldefærdig rustbunke. Og så vil bilen pludselig vise sig ikke at være så billig igen.

Find den rette forhandler når du skal købe brugt bil

Derfor er det smart at vælge en god autoriseret brugtvogns forhandler med et skarpt renommé når du er på udkig efter en brugt bil i høj kvalitet. Du kan læse mere om køb af brugt bil på Biltorvet.