krankørsel

Brug en kran til din renovation

Brug en kran til din renovation

editorial

Når der skal renoveres hus eller lejlighed, kan det være nødvendigt at bestille en kran, som kan løfte de tunge ting, der skal bruges i processen. Det kan være en palle med nye sten til baghaven, et stort lækkert spa til badeværelset, eller noget tredje, som man ikke bare sådan lige løfter. Her i indlægget får du tips til at finde en kran.

Søg i lokalområdet

Hvis du skal bruge en kran, så er det smartest at søge i lokalområdet, før du kigger andre steder hen. Krankørsel bliver typisk betalt pr. time, og derfor render det hurtigt op, hvis der skal tilføjes 3 timers kørsel til lejen også. Bor du i Viborg kan det være en god idé at søge efter krankørsel i Viborg, hvor hvis du kommer fra en anden by, så søger du selvfølgelig bare i den.

Hvad skal kranen kunne

Der er forskellige typer kraner, som man kan leje. Der er kraner der er lavet til at løfte tunge genstande, men der er også kraner, hvorpå der er monteret så man kan stå i toppen af den. Derfor er det vigtigt du overvejer hvad kranen skal hjælpe med. Skal den hjælpe med, at du kan komme højere op og montere noget på taget, eller skal den løfte din nye pool om i haven.

Når du ved helt specifikt hvad du skal bruge en kran til, så kan du nemmere aftale en pris med firmaet, hvor du ønsker at leje den. Her kan du fortælle dem om hvilken udfordring du står med, hvor du bor, og derefter få et estimat på pris og tid.

Husk kranfører

Pr. lovgivning skal man i Danmark have tilladelse til at bruge en kran, derfor skal du huske at medregne en kranfører, når du bestiller en kran. Det er altså ikke kun kranen du skal betale for.