kaffevogn nordjylland

Book en hyggelig kaffevogn i Nordjylland

Book en hyggelig kaffevogn i Nordjylland

editorial

Skal dine medarbejdere forkæles lidt ekstra på udvalgte hverdage eller i forbindelse med eksempelvis morgenmøde eller reception, kan du overveje at booke en kaffeknallert eller en kaffevogn fra Kaffeexpressen.

Hvilken type kaffe kan jeg bestille hos en kaffeknallert eller en kaffevogn?

En mobil kaffebar fra Kaffeexpressen byder på velsmagende kaffe, brygget på en professionel espressomaskine og baseret på bønner fra socialt og økologisk bæredygtige kaffe plantager. Kaffen serverer i krus fremstillet af genanvendeligt og biologisk nedbrydeligt materiale – og andre drikke i kaffevognen, for eksempel te og kakao, følger selvfølgelig samme principper.

De dygtige baristaer ved præcis hvordan de skal bruge den moderne espresso maskine og kan frembringe alle former for espresso baserede kaffe drikke, for eksempel caffe latte, americano, cortado, flat white, latte macchiato, cafe au lait eller cappuccino. Og så bliver kaffen naturligvis serveret med et smil.

Giv medarbejderne en overraskelse med en mobil kaffebar

Hvis du ønsker at give dine medarbejdere en god start på dagen kan du således med fordel leje en kaffeknallert eller en kaffevogn hos Kaffeexpressen. Du kan lade den mobile kaffebar opstille foran hovedindgange eller i receptionen tilhørende dit kontor kompleks, hvorfra den søde og smilende barista kan lange frisk kaffe ud til de morgentrætte medarbejdere.

Det er altid ekstra motiverende for arbejdsglæden og produktiviteten fra den tidlige morgenstund når man kan få lov til at starte dagen på en kop velbrygget mokka. Og lader du kaffevognen holde i en halv til en hel time fra de tidlige morgen timer giver du dine medarbejdere et særligt incitament til at møde tidligt ind på de dage hvor det ellers er lidt op ad bakke – for eksempel mandag og fredag.

Hvis din virksomhed er beliggende i det nordjyske er det intet problem at leje en kaffevogn hos Kaffeexpressen – læs mere, og kontakt kaffevogn, via hjemmesiden https://kaffeexpressen.dk/kaffevogn-nordjylland/