mentaltræning Fredensborg

Bliv den bedste version af dig selv

Bliv den bedste version af dig selv

editorial

Mange tror fejlagtigt, at der skal store livsomlægninger til, for at man kan ændre sin nuværende situation. Hvad enten det er i forhold til arbejde, fritid, eller i det hele taget hvordan man møder verden. Sandheden er, at man ved bare at ændre små ting i sin hverdag, faktisk kan opnå at hvile i sig selv på en helt ny måde. Dette vil samtidig give ro og ikke mindst en helt klar idé om, hvorvidt at den vej man bevæger sig på i livet, er den rigtige. 

Dyrk roen og overskuddet

Mange af os har oplevet at være stressede i korte eller længere perioder. Stress i korte perioder kan ofte være en god ting, men når stress bliver en grundfølelse, bliver det problematisk. Her kan det hjælpe, at sætte tid af i løbet af dagen, til at finde ro og komme helt ned i gear.

Her kan man bl.a. bruge yoga, mindfulness og vejrtrækningsøvelser. Udover at praktisere f.eks. mindfulness, er det en god idé at sætte sig ned og planlægge sin uge. På den måde får man et helt klart billede af, hvad man skal og hvornår. Man kan få prioriteret de vigtigste opgaver, og få sat tid af til at slappe af.

mentaltræning Fredensborg

Sundhed kan ses

Vi får jævnligt tudet ørene fulde af, at vi skal spise sundere og træne mere. Du behøver langt fra at bruge adskillige timer i træningscentret, og fylde dig med sellerijuice hveranden morgen. Men små ændringer i dine daglige kostvaner vil ofte gøre en stor forskel. Små ændringer som at huske at drikke masser af vand, huske at spise grønt og skære en smule ned på fedtholdig mad og junkfood. Når du indtager de ting, din krop har brug for, og den er i balance, så vil det kunne ses på dit ydre.

Har du brug for hjælp til at blive den bedste version af dig selv, kan du få rådgivning og mentaltræning i Fredensborg