fodboldrejser

Anderledes oplevelser på rejsen til London

Anderledes oplevelser på rejsen til London

editorial

Har du allerede set Big Ben, Tower of London og taget et billede med hundrede postkasserøde telefonbokse? Så er du måske på jagt efter nogle nye oplevelser, når du næste gang skal til London. Heldigvis har millionbyen masser af anderledes oplevelser at byde på. Vi kommer ind på tre af dem her. 

1. Tag til kamp med Chelsea FC

Når du er ude at rejse, er det altid en sjov begivenhed at tage til en fodboldkamp. Der kan du møde de lokale, og du kan for et par timer leve dig fuldstændig ind i kampen. Når du er i London, er det derfor oplagt, at du tager ind og ser Chelsea FC spille. 

Hvis du vil være sikker på at have billetter til kampen, og helst en af de store kampe, kan du booke din rejse gennem fodboldpakker.dk. De sørger for alt for dig, hvilket sikrer, at du ikke behøver at tænke på noget. Du skal bare tage af sted og nyde kampen og alle de andre oplevelser, du får. Læs mere på https://www.fodboldpakker.dk/fodboldrejser/chelsea-fc/ 

2. Besøg turbinehallerne i Tate Modern

En anden anderledes oplevelse kan du få i turbinehallerne i kunstmuseet Tate Modern. Måske er du ikke typen, der normalt går på kunstmuseum, men størrelsen på turbinehallerne og de udstillinger, der er i den, vil helt sikkert kunne imponere dig. Tidligere er den for eksempel blevet fyldt med millioner af håndmalede sten, og den dansk-islandske kunstner Olafur Eliasson har skabt et værk med en opgående sol. Det var så hyggeligt at sidde foran solen, at folk tog picnickurved med og satte sig foran den. 

3. Besøg det olympiske stadion

Vil du se en anderledes seværdighed, kan du også tage ind og se det olympiske stadion. Det blev bygget til OL i London 2012. En af hovedattraktionerne er den 80 meter høje statue Arceloral Mittal Orbit. Du kan nyde udsigten fra den og så ellers tage en rutsjebane eller rappelle ned til jorden igen.