Akupunktur København

Akupunktur i København ved professionel behandler

Akupunktur i København ved professionel behandler

editorial

Måske har du hørt om akupunktur – den alternative behandlings form til hvilken der anvendes tynde nåle. Med hvad kan man egentlig opnå med en akupunktur behandling?

Nedbring dit stress niveau med akupunktur

Akupunktur har i løbet af de seneste år vist sig endog særdeles effektiv i forbindelse med behandling af mange mentale og psykiske dårligdomme. Især afhængighed er på dagsordenen, og bliver ofte adresseret med øre akupunktur. Men også symptomer på stress, depression og angst – lidelser som ofte går hånd i hånd – kan behandles med målrettet akupunktur.

Mange stress patienter, som har været i et behandlings forløb med akupunktur, beretter om markante bedringer og langt færre symptomer. Og dette er vigtigt hvis dit sigte er at komme ud på den anden side af din stress diagnose uden fysiske eller psykiske men.

Akupunktur København

Bekæmp inflammatoriske tilstande med akupunktur

Samtidig har akupunktur også vist sig virksom i forbindelse med behandling af inflammationer og autoimmune tilstande. Akupunktur anvendes således hyppigt mod eksempelvis gigt, psoriasis, og IBS (Irritated Bowel Syndromer, på dansk: Irriteret tyktarm).

Mange former for allergi og overfølsomhed behandles også med akupunktur, lige som akupunktur med fordel kan anvendes som et led i en kur mod akutte ledsmerter og stivhed som følge af for eksempel slidgigt.

Akupunktur mod hovedpine

Endelig er akupunktur også bredt anvendt til behandling af hovedpine patienter. Det kan for eksempel være patienter med Hortons hovedpine eller klyngehovedpine, migræne hovedpine som følge af hjernerystelse, eller spændingshovedpine.

Også her ses gode, varige resultater af akupunktur behandling. Og det samme gælder hvis du har pådraget dig en kronisk hovedpine ved et traume som for eksempel piskesmæld.

Få den bedste akupunktur i København

Hos Akupunktur Klinik kan du altid få en tid til en grundig og professionel akupunktur behandling. Klik ind og læs mere, og bestil tid online på aku-punkturklinik.dk.