Køjeseng

Find en sikker køjeseng online

Find en sikker køjeseng online

editorial

Skal børneværelset indrettes helt optimalt, så der bliver plads til både søvn, leg og hygge? Så bør du overveje at investere i en køjeseng eller en højseng.

Hvorfor købe en køjeseng til børneværelset?

Der er op til flere gode grunde til at udruste børneværelset med en højseng eller en køjeseng.

Hvis der bor flere børn på samme værelse kan du faktisk spare rigtig meget gulvplads ved at installere en køjeseng i stedet for at stille to separate senge op. Dette er rigtig praktisk – og ungerne elsker de hyggelige køjer.

Den store kan ligge øverst, hvor der er overblik over værelset og samtidig en vis tryghed ved at være højt til vejrs. Og lillebror eller lillesøster kan hygge sig i underkøjen, hvor trygheden består i at ligge puttet af vejen som i en gammeldags alkove.

Køjeseng

Når børnene på et tidspunkt får hver deres værelse, og den ene derfor flytter ud, kan køjesengen stadig bruges. Du kan vælge at lade begge køjer være intakte. På den måde kan børnene komme på besøg hos hinanden hvis de hver især savner bror eller søster – og børnenes venner kan overnatte ude at du behøver at lave en ekstra opredning.

Skab et hyggeligt rum med en køjeseng eller en højseng

Du kan også vælge at fjerne den nederste køje. Så får barnet en højseng på sit værelse – en anordning som på lignende vis er vældig plads besparende.

Rummet under overkøjen kan benyttes til opbevaring af legesager eller som garderobe skab – eller barnet kan indrette legerum eller et lille arbejdsværelse i hulen. Du får ideel udnyttelse af gulvpladsen i rummet – og barnet får et lille fristed.

Find den rette køjeseng online

Det er vigtigt at du køber din køjeseng hos en dansk forhandler. Så er du nemlig sikker på at den lever op til samtlige gældende standarder. Læs mere på littlehugs.dk