ejendomsservice

Professionel ejendomsservice i København

Professionel ejendomsservice i København

editorial

Alle større beboelses ejendomme har brug for hjælp til de opgaver som falder ind under betegnelsen ejendomsservice. Dette kan for eksempel være trappevask, pudsning af vinduer, varmemester og vicevært service samt vedligeholdelse af fælles arealer. På den måde forbliver ejendommen pæn og præsentabel hvilket skaber tryghed blandt beboerne.

Hvem kan hjælpe med ejendomsservice i København?

Hvis du leder efter et ejendomsservice som kan varetage drift af din ejendom i Storkøbenhavn eller i Nordsjælland kan du med fordel kontakte Dahlin Ejendomsservice.

Dahlin Ejendomsservice er en virksomhed med mange år på bagen inden for servicering af alle typer bolig foreninger. Hos Dahlin Ejendomsservice vil du altid blive mødt med en åben og service minded attitude. Du vil hurtigt opdage af Dahlin Ejendomsservice sætter en stor ære i at behandle kunderne med respekt.

Alle de dygtige service medarbejdere, som er tilknyttet Dahlin Ejendomsservice, har mange års erfaring – og tilsvarende stor ekspertise – inden for deres felt. Hvad end det drejer sig om vinduespolering, trappevask, småreparationer eller vedligeholdelse af indendørs og udendørs fælles arealer kan du være sikker på at Dahlin Ejendomsservice kan deres kram.

Dahlin Ejendomsservice bestræber sig altid på at lade de samme medarbejdere servicere din ejendom således at der er grobund for et tillids forhold mellem beboere og service medarbejdere – for større tryghed. Samtidig vil Dahlin Ejendomsservice altid lægge sig ekstra i selen for at imødekomme din ejendoms behov og foreningens ønsker.

Dette betyder at der forud for afgivelse af tilbud på ejendomsservice altid ligger et inspektions besøg, som skal danne grundlag for indholdet i tilbuddet. På den måde er du sikker på at aftalen kommer til at indeholde alle relevante services, og at du og foreningen ikke kommer til at betale for ydelse som I ikke gør brug af.

Du kan kontakte Dahlin Ejendomsservice med henblik på et tilbud på ejendomsservice i København via hjemmesiden dahlin-ejendomsservice.dk