Altandörr

Vælg en god altandør som matcher dine behov

Vælg en god altandør som matcher dine behov

Det er ikke alle som har plads til – eller mulighed for – at lade en dobbelt altandør indsætte. Mange boliger har små altaner, eller begrænset plads i den væg som vender ud imod altanen.

Er du en af de bolig ejere, som ikke har plads til en dobbelt altandør, er du nødt til at nøjes med en enkeltfaget en af slagsen. Og så gælder det om at få det bedste ud af denne situation.

Det er en god idé at vælge en altandør som er indfattet med glas fra top til bund. På den måde sikrer du det optimale lys indfald – også selv om din altandør kun har et enkelt fag. Du kan vælge en altandør som består af én stor glasrude, eller en altandør som er forsynet med flere små ruder, alt efter din egen personlige smag.

image

Det er smart at vælge en altandør som matcher boligens øvrige stil, indvendig såvel som udvendig. Er dit hjem således forsynet med romantiske bondegårds vinduer giver det mening at vælge en altandør med flere ruder.

Find en altandør i solid kvalitet

Samtidig er det vigtigt at din altandør holder en solid og slidstærk kvalitetsmæssig standard, uanset om der er tale om en enkeltfaget eller dobbelt altandør. En altandør er en yderdør, hvilket betyder at den skal kunne holde til alle typer vejr og vind hele året rundt.

Det danske vejr er temmelig omskifteligt, og byder på alt fra varierende luft fugtighed og temperatur til store nedbørs mængder og skarpe UV stråler fra den bagende sol i det varme sommer halvår. Derfor bør døren være fremstillet i et materialer som kan modstå en del – i hvert fald hvis du ønsker at bevare døren flot og funktionel igennem de næste mange år.

Hvis du er på udkig efter en god og billig altandør kan du finde hvad du søger hos Klarfönster. Klik ind og læs mere på Klarfonster.se