ishockeyskøjter

Find de bedste ishockeyskøjter online

Find de bedste ishockeyskøjter online

editorial

Når du lige er begyndt at spille hockey, er det vigtigt at have det rigtige udstyr. Denne guide hjælper dig med at finde ud af, hvad du skal bruge for at komme i gang.

Find det rette udstyr til din nye fritidsinteresse

Den første ting, du har brug for, er en hockeystav. Der findes et par forskellige typer af stave, så det er vigtigt at vælge den rigtige til dig. Der findes køller til begyndere, mellemliggende spillere og avancerede spillere. Du skal også sørge for, at stangen har den rigtige størrelse til dig. Den skal være lang nok til, at din underarm er parallel med jorden, når du holder den med hånden i bunden.

Det næste stykke udstyr, du har brug for, er en ishockey-puck. Pucks findes i forskellige størrelser, så sørg for at vælge en, der har den rigtige størrelse til dig. Du skal kunne holde pucken i din håndflade med fingrene krøllet rundt om den.

ishockeyskøjter

Sikkerhed på isen

Du har også brug for noget beskyttelsesudstyr. De vigtigste dele af beskyttelsesudstyret er en hjelm og pukkelpuder. Sørg for, at din hjelm sidder rigtigt, og at polstringen på puderne dækker alle dine vitale områder. Andre dele af beskyttelsesudstyret omfatter handsker, skinnebensbeskyttere og en mundbeskytter.

Vælg den rette beklædning

Endelig har du brug for noget tøj at spille i. Ishockeytrøjer er typisk baggy, så de ikke begrænser din bevægelighed. Du har også brug for de rette skøjter. Ishockeyskøjter er forskellige fra kunstskøjter eller ishockeyskøjter. De har en kortere klinge og er designet til hurtige starter og stop.

Nu hvor du ved, hvilket udstyr du har brug for, er du klar til at komme på isen. Med det rigtige udstyr er du klar til at begynde at spille hockey – du kan finde alt hvad du skal bruge i den online shop på hjemmesiden hockeyshop.dk.