drømmefanger

3 tips til bedre søvn

3 tips til bedre søvn

editorial

Hvis du er en af dem, der kan have svært ved at falde i søvn om natten, eller måske bare ikke sover så godt generelt, så skal du måske til at kigge på nogle af dine vaner. Der kan være mange ting, som kan have en negativ påvirkning på din søvn.

Heldigvis findes der mange gode råd, som du kan prøve af, og som forhåbentligt vil få dig til at sove bedre. Vi giver dig her tre gode råd til, hvad du kan prøve af, for at få en bedre nattesøvn. Hvis dette lyder som noget for dig, så læs med herunder. 

drømmefanger

Ingen skærme inden sengetid

En af de ting, der især kan påvirke din søvn er skærme. Det gælder både tablets, computer og mobil. Lyset fra skærmene kan gøre, at du slet ikke bliver træt om aftenen. Derfor er det en god ide, at lægge skærmen fra dig mindst en time før du skal sove. Dermed bliver din krop ikke påvirket af det skadelige lys fra dine skærme lige inden sengetid. 

Drømmefanger

Hvis du har det med at have nogle vilde drømme om natten, og det påvirker din søvn, så kan du prøve en drømmefanger af. Det er ikke alle, der tror på, at en drømmefanger virker. En drømmefanger siges at kunne fange alle dine dårlige drømme om natten. Drømmefangere stammer fra Amerikas oprindelige folk, og er brugt til netop dette formål. 

Du kan købe drømmefangere forskellige steder, og du kan starte med at undersøge hvor, på nettet. 

Mørke

Et mørkt soveværelse er de ideelle omgivelser til en god søvn. Sørg derfor for, at dit soveværelse er helt mørklagt, inden du går i seng. Sluk alt lys, og anskaf dig nogle gode mørklægningsgardiner, og så er du klar til at få dig en god omgang nattesøvn, helt uden forstyrrelser fra skærme, lygtepæle og andet forstyrrende lys.